Sumëndjet

Arra & Lajthi > Sumëndjet

right-e1657026220945.png

Morri i gjithit

Morri i gjithit luftohet me insekticit sistemik.

foto-nr-1.jpg
right-1-e1657026259315.png

Marimanga

Luftohet më akaricit për trajtim e saj.

foto-nr-2.jpg
right-e1657026220945.png

Atrakoza

Atrakoza duhet mbrohet paraprakisht tash është ne fazen finale. Luftimi para se mu shfaqe me preparat bakri ndersa në ket faz për parandalim më tutjeshëm luna experience ose signum.

foto-nr-3.jpg
right-1-e1657026259315.png

Perdorimi

Hapete pjesa e nxir pastrohet me hidrogjen 3% pastaj me preparat bakri tre her më të konsentura se sa për sperkatje lyhet me brush dhe pasi të teret mbylle më dyll

foto-nr-4.jpg

Përfitimet nga Arra

1.png

1

Hektar

2.png

285

Trupa të Arres

3.png

4

Në Vitin e 4 = 1 Kg Arra për Trup

4.png

20

Përfitimet për 1 Hektar pas vitit 15 deri në 20 mij Euro