Shit Produktin

Arra & Lajthi > Shit Produktin

Shit produktin tënd...

Gjitha Produktet te cilat ju i keni mbjellur ne u’a blejm apo ju ndihmojm qe ti shisni me qmim shum te volitshme dhe fitimprurs.

Posht e keni një Formular që ju duhet ta plotësoni dhe ne pastaj do ju kontaktojm ose ju vet mund të na kontaktoni ne numrat tanë të telefonit

ADRESA

Kosovë - Prishtinë, Zona Industriale P.N
Shqiperi - Tiranë - afer medreses

Numri i Telefonit

+383 44 205 459
+355 673 218 003

EMAIL

info@arralajthi.com
suport@arralajthi.com

Adresa në Kosove

Adresa në Shqipëri

Dergo Mesazh