Pakot

Arra & Lajthi > Pakot

Shërbimet tona...

Bëjme vizita në Kosove dhe jashte Kosoves te arave tuaja dhe jepim keshilla si dhe ju ndihmojm rreth problemeve që ju shfaqen...

Vizitat në teren jane ekstra dhe nuk parashiehen ne Pako

oferta

Pako 1

Nje Pytje 20 Euro (1=20)

Antarsohu

oferta (1)

Pako 2

Tre Pytje Kushtojn 50 Euro (3=50)

Antarsohu

81f5c59075714ab711df46aca7ed1d6c

Pako 3

Shtatë pytje 100 Euro (7=100)

Antarsohu

ADRESA

Kosovë - Prishtinë, Zona Industriale P.N
Shqiperi - Tiranë - afer medreses

Numri i Telefonit

+383 44 205 459
+355 673 218 003

EMAIL

info@arralajthi.com
suport@arralajthi.com

Adresa në Kosove

Adresa në Shqipëri