KF-501F

Arra & Lajthi > KF-501F

Produkte / Makina thithëse / KF-501F


KF-501F


PËRSHKRIM I PRODUKTIT

Gështenja, lajthia, bajame, arra etj. Është projektuar për grumbullimin e produkteve të krustaceve dhe ullinjve si kokrra, të ndara nga 70%-90% skorje, me sistem thithjeje ajri, në varësi të pastërtisë së tokës. Sipas kushteve të rendimentit të kulturës, ajo ka kapacitet të grumbullojë 800 kg- 1.5 ton produkt në ditë. Falë filtrit të pluhurit, pluhuri parandalohet të përhapet në mjedis.

SPECIFIKAT E PRODUKTIT
DIMENSIONET FORCË KAPACITETI (TON/DITË) PESHA (KG)
3500*1500*1750 35 HP&UP 500 KG-1,5 TON 650

VIZATIM TEKNIK I PRODUKTIT
BROSHURA E PRODUKTIT


KRAHASIMI I PRODUKTIT
MODEL DIMENSIONET FORCË KAPACITETI (TON/DITË) PESHA (KG)
KF-501 3300*1500*1750 35 HP&UP 800 kg – 2 TON 650
KF-501F 3500*1500*1750 35 HP&UP 500 KG-1,5 TON 650
KF-601 3800*1700*1950 45 HP&UP 1,5-4 TON 770