KF-501

Arra & Lajthi > KF-501

Produktet / Makina thithëse / KF-501

KF-501

KF-501

KF-501


PËRSHKRIM I PRODUKTIT

Gështenja, lajthia, bajame, arra etj. Është projektuar për mbledhjen e produkteve të krustaceve dhe ullinjve në përgjithësi me një sistem ajri thithës të ndarë nga 70%-90% skorje, në varësi të pastërtisë së tokës. Sipas produktit, ka një korrje prej 800 kg-2 ton në ditë. 


SPECIFIKAT E PRODUKTIT
DIMENSIONET (MM) FORCË KAPACITETI (TON/DITË) PESHA (KG)
3300*1500*1750 35 HP&UP 800 kg – 2 TON 650

VIZATIM TEKNIK I PRODUKTIT


VIDEO E PRODUKTIT


BROSHURA E PRODUKTITKRAHASIMI I PRODUKTIT
MODEL DIMENSIONET (MM) FORCË KAPACITETI (TON/DITË) PESHA (KG)
KF-501 3300*1500*1750 35 HP&UP 800 kg – 2 TON 650
KF-501F 3500*1500*1750 35 HP&UP 500 KG-1,5 TON 650
KF-601 3800*1700*1950 45 HP&UP 1,5-4 TON 770