Our Archive

Our Archive

Arra & Lajthi > Lajthi

Lajthia ështëe njohur për vlerat e saja të larta energjetike dhe proteinike. Ajo përmban 2655 kilogjul, kalori 634 kcal, proteina 12.6 g, yndyrna 62.4 g, karbohidrate 16.7 g, tiamin 0.46 mg, niacin 0.9 mg, calcium 209 mg, fosfor 337 mg, hekur 3.4 mg, natrium 2mg, kalium 704 mg. Disa nga dobitë shëndetësore të lajthis janë: […]

Read more