KF-601

Arra & Lajthi > KF-601

Produktet / Makina thithëse / KF-601

KF-601


PËRSHKRIM I PRODUKTIT

KF-601; Gështenja, lajthia, bajame, arra etj. Është projektuar për grumbullimin e produkteve të krustaceve dhe ullinjve si kokrra, të ndara nga 70%-90% skorje, me sistem thithjeje ajri, në varësi të pastërtisë së tokës. Sipas kushteve të rendimentit të kulturës, ajo ka kapacitet të grumbullojë 1,5 – 4 tonë produkt në ditë.


SPECIFIKAT E PRODUKTIT
MODELDIMENSIONET FORCË KAPACITETI (TON/DITË) PESHA (KG)
3800*1700*1950 45 HP&UP 1,5-4 TON 770

VIZATIM TEKNIK I PRODUKTIT
BROSHURA E PRODUKTITKRAHASIMI I PRODUKTIT
MODEL MODELDIMENSIONET FORCË KAPACITETI (TON/DITË) PESHA (KG)
KF-501 3300*1500*1750 35 HP&UP 800 kg – 2 TON 650
KF-501F 3500*1500*1750 35 HP&UP 500 KG-1,5 TON 650
KF-601 3800*1700*1950 45 HP&UP 1,5-4 TON 770