Naim Rrahmani

Arra & Lajthi > Naim Rrahmani

    Emri/Mbiemri: Naim Rrahmani Adresa: Antigona Fazliu 27 – Prishtinë Telefoni: +38344205459 E-mail: nrrahmani@gmail.com Kombsia Shqiptar Datelindja. 20.09.1981[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_separator][vc_column_text]Edukimi dhe trajnimet: 2004 përfundimi i fakultetit filozofik departamenti i sociologjis. Vazhdimi master. Mbi 22 vite eksperienc në lëmin e tregtisë Nëvitin 2012 jam certifikuar nga USAID-i për programin Entrepreneurship Skills Development Program. Në vitin 2014 jam certifikuar nga CEED Kosova për programin BiD NETWORK . Nëvitin 2015 kam filluar të mirrem me kultivimin dhe shitjen e arres. Nga viti 2018 mbaj titullin si kryetar i shoqates së kultivuesve të arres dhe lajthis.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row]]]>