07SLK – Makinë tundëse frutash me bosht bishtMakinë tundëse 07SLK

Me makinën tonë korrëse, ajo përshpejton punën deri në 90% dhe parandalon rrezikun kërcënues për jetën e ngjitjes në një pemë.

Një robot koleksionist që do ta bëjë punën tuaj më të lehtë me dizajnin e tij elegant, prodhimin me makineri të kontrolluara nga kompjuteri CNC, përdorimin pa mirëmbajtje;

Dizajni i rrëshqitshëm me kushineta, litar çeliku 10 mm , i cili zvogëlon rrezikun e thyerjes së litarit në zero
. Falë sistemit të bërë me pajisje speciale, traktori nuk duhet të detyrohet dhe konsumon më pak naftë.
Struktura e konstruksionit prej çeliku (nuk është përdorur asnjë produkt tjetër përveç çelikut) 

TIPARET

 

EKONOMIKE
Edhe fermerët e vegjël mund t’i arrijnë lehtësisht. I thjeshtë për t’u instaluar, i lehtë për t’u përdorur.

TË QËNDRUESHME DHE GJATJETË:

 • Makina jonë është rezistente ndaj forcës shumë më tepër se ç’duhet. Është përpunuar me saktësi të lartë në makineritë e torno CNC.
 • Bojë elektrostatike (Sistemi special i bojës së pjekjes për makina)
 • Materiali më i fortë i çelikut përdoret në vendet nga vjen ngarkesa.

TIPARET

 • Makina jonë do t’ju shërbejë për shumë vite pa dështuar.
 • Përdoruesi vendos ose heq rripin nga pema në një kohë shumë të shkurtër.
 • Përshpejton procesin e vjeljes me 50%-90%.
 • Eliminon rrezikun e rënies nga një pemë ose shkallë.
 • Pema nuk ka asnjë të keqe, tronditja që krijon nuk është kurrë më shumë sesa era e fryn degën….
 • Vjelja e frutave që nuk janë të dukshme për shkak të gjetheve ose frutave në degët e majës bëhet shumë e lehtë.
 • Nuk kërkon material zëvendësues ose mirëmbajtje.
 • Eshte nje makineri e pershtatshme per perdorim ne vjeljen e arrave, vjeljes se ullirit, vjeljes se kajsise, korrjes se manit, vjeljes se bajames, vjeljes se qershise, korrjes se portokallit, korrjes se limonit dhe shume frutave te tjera.

KUJDES

 • Pjesët që kërkojnë lubrifikim nga thithkat e yndyrës duhet të lubrifikohen një herë në vit.
 • Kur mbaron sezoni i vjeljes, makina duhet të pastrohet, të lubrifikohet dhe të jetë gati për vitin e ardhshëm.
 • Duhet të mbahet në një vend të thatë larg diellit. Ky proces do të zgjasë jetën e makinës suaj.

PËRDORIMI

 • Rripi i mbështetur prej gome është ngjitur në degë.
 • Merret plogështia e litarit.
 • Duke përdorur PTO-në e traktorit, tundja (lëkundje) kryhet me shpejtësinë e dëshiruar.
 • Rripi i mbështetur me gomë hiqet dhe lidhet me degën ose pemën tjetër.

SPECIFIKIMET TEKNIKE
Traktor PTO Driven Harvester

Forcë : PTO
Dimensionet : 100cm x 60cm x 65cm (Gjatësia x Gjerësia x Lartësia)
Pesha totale : 45 kg
Gjatësia e litarit të lëkundjes : 10 m
Kapaciteti mbajtës i litarit : 3 ton