PrevNext

Arra Lajthi

Lexo më shumë

Këshilla

Këshilla për kultivimin dhe mirmbajtjen e Arrave dhe Lajthiave

Lexo më shumë

Makinerit

Makinat për Arra

Makinat për Lajthi

Dobit e
Arrave dhe Lajthive

Allat-dhe-lajdthit.png

Trajtimin e sëmundjeve të
lëkurës, ulçerës, kancerit

Mbanë lëkurën dhe
flokët e shëndetshme

Përdorimi i gjetheve
në industrinëe ngjyrave, kozmetikës

Përmban antioksidant të cilët
parandalojn sëmundjet e zemrës dhe kancerit

Përdorimi i drurit
në industrinëe drurit

Mbron zemrën nga sulmet
dhe rrit HD kolesterolin

Personat përgjegjes dhe ata qe ju kshillojnë

Si te Behem Antar i kompanis Arra & Lajthi

Këtu eshte forma per aplikimi që të regjistroheni ne kompanin tone dhe te merrni keshilla per Arra ose Lajthia

Pergjigjjet e juaja i shqyrtojn profesoret me eminent dhe me te profesionalizuar ne degen e Buqesis

Pergjigjjet kthehen ne kohe shum te shpejte dhe jane me pagesë

Lexo më shumë

Shërbimet tona...

Bëjme vizita në Kosove dhe jashte Kosoves te arave tuaja dhe jepim keshilla si dhe ju ndihmojm rreth problemeve që ju shfaqen...

Vizitat në teren jane ekstra dhe nuk parashiehen ne Pako

oferta

Pako 1

Nje Pytje 20 Euro (1=20)

Antarsohu

oferta (1)

Pako 2

Tre Pytje Kushtojn 50 Euro (3=50)

Antarsohu

81f5c59075714ab711df46aca7ed1d6c

Pako 3

Shtatë pytje 100 Euro (7=100)

Antarsohu

ADRESA

Kosovë - Prishtinë, Zona Industriale P.N
Shqiperi - Tiranë - afer medreses

Numri i Telefonit

+383 44 205 459
+355 673 218 003

EMAIL

info@arralajthi.com
suport@arralajthi.com

Adresa në Kosove

Adresa në Shqipëri

Dergo Mesazh